Rehau GENEO

PVC stolarija iz profila Rehau GENEO® jedinstvena je inovacija za budućnost

Jedinstvena inovacija za budućnost

PVC stolarija iz profila Rehau GENEO® jedinstvena je inovacija za budućnost. Ona osvaja tehnološkom inovativnošću i karakteristikama, koje dosadašnje prozorske sustave jednostavno bacaju u sjenu.

  • Energetski najučinkovitiji profil...
  • Najbolja zvučna izolacija...
  • Protuprovalna zaštita...
Opširnije: Rehau GENEO® - Jedinstvena inovacija za budućnost

Rehau Brillant - Design

Sustav REHAU Brillant - Design kombinacija je visoke toplinske izolacije i bogatog dizajna. Svejedno radi li se o sustavu ugradbene dubine od 70 mm i s 5 izoliranih zračnih komora ili dubine od 80 mm sa 6 komora, sustav udarne brtve uvijek zadovoljava standarde niske potrošnje energije. Zahtjevan se izgled postiže zaobljenim ili kosim bridovima na prozorskim krilima i okviru.

Opširnije: Rehau Brillant - Design

Rehau Euro - Design 86 Plus

Uz PVC prozore iz profila Euro-Design 86 Plus osjećat ćete se ugodno u vaša četiri zida. Velika ugradbena dubina PVC prozora od 86 mm omogućuje ugradnju svih visokoučinkovitih izolacijskih stakala, sve do trostrukog ostakljenja. Višekomorna tehnika dodatno koristi i zrak kao vrlo djelotvoran izolacijski medij.

Opširnije: Rehau Euro - Design 86 Plus

Savjeti

Priča o protuprovalnim vratima

Još iz vremena kada je sišao sa stabla i naselio prve pećine, čovjek ima potrebu za jednim mjestom koje bi zvao svojim i u koje bi se svakodnevno povlačio tražeći mir i sigurnost. Vremena su se mijenjala, tehnologija razvijala, ali potreba za privatnim prostorom, izoliranim i osiguranim od vanjskih utjecaja je ostala elementarna potreba svakoga od nas. A ako je vjerovati Darwinu, ostati će i još neko vrijeme.

Opširnije...  

Provjetravanje prostorije

PVC stolarija onemogućava pojavu plijesni na zidu kao kod drvene stolarijeZbog današnjeg ubrzanog ritma života, buke, tehnologije koja nas okružuje, kad krećemo u gradnju poslovnog ili stambenog objekta, svi težimo tome da nam bude osiguran mir, pa od stambenih objekata gradimo prave male izolirane zabrtvljene utvrde.

Opširnije...  

PVC stolarija s LOW-E staklom

PVC stolarija s LOW-E staklomArhitektura bez obilja staklenih površina ugrađenih u PVC stolariju danas je gotovo nezamisliva. Rezidencijalne četvrti kao i uredski prostori koji obiluju svjetlom imaju veliku ulogu u kvaliteti života u današnjem svijetu. Međutim, svjetlom okupani prostori imaju dvije manjkavosti, ljeti se pregrijavaju, a zimi ih je teško ugrijati.

Opširnije...  

Vaša lokacija:

Naslovnica | PVC Profili