Gealan

Gealan sustav profila S 8000 IQ

Novi 6-komorni Gealan sustav s ugradbenom dubinom od 74 mm ima sve što je Vašim prozorima potrebno: dobre toplinske karakteristike, visok stupanj zvučne i protuprovalne zaštite, kao i sve ostale preduvjete neophodne za trajnost prozora. Prozori izrađeni od sustava profila S 8000 IQ vrlo su privlačni zahvaljujući vitkom izgledu profila sa mekim konturama, dugotrajnom elegancijom, estetikom i visokim sjajem svojih površina.

Izvor: http://www.gealan.de/

Savjeti

Priča o protuprovalnim vratima

Još iz vremena kada je sišao sa stabla i naselio prve pećine, čovjek ima potrebu za jednim mjestom koje bi zvao svojim i u koje bi se svakodnevno povlačio tražeći mir i sigurnost. Vremena su se mijenjala, tehnologija razvijala, ali potreba za privatnim prostorom, izoliranim i osiguranim od vanjskih utjecaja je ostala elementarna potreba svakoga od nas. A ako je vjerovati Darwinu, ostati će i još neko vrijeme.

Opširnije...  

Provjetravanje prostorije

PVC stolarija onemogućava pojavu plijesni na zidu kao kod drvene stolarijeZbog današnjeg ubrzanog ritma života, buke, tehnologije koja nas okružuje, kad krećemo u gradnju poslovnog ili stambenog objekta, svi težimo tome da nam bude osiguran mir, pa od stambenih objekata gradimo prave male izolirane zabrtvljene utvrde.

Opširnije...  

PVC stolarija s LOW-E staklom

PVC stolarija s LOW-E staklomArhitektura bez obilja staklenih površina ugrađenih u PVC stolariju danas je gotovo nezamisliva. Rezidencijalne četvrti kao i uredski prostori koji obiluju svjetlom imaju veliku ulogu u kvaliteti života u današnjem svijetu. Međutim, svjetlom okupani prostori imaju dvije manjkavosti, ljeti se pregrijavaju, a zimi ih je teško ugrijati.

Opširnije...  

Vaša lokacija:

Naslovnica | PVC Profili | Gealan