Kömmerling

Kömmerling Eurofutur Classic i Eurofutur Elegance

Višekomorni sustavi prozorskih PVC profila s ugradbenom dubinom od 70 mm i svojim decentnim dizajnom koji ne slijedi kratkotrajne trendove nego postavlja nove standarde, predstavljaju rješenje koje se savršeno uklapa u sve stilove fasada osiguravajući pri tome vrhunske izolacijske i statičke vrijednosti. Inovativni dizajn čeličnog ojačanja i ugradbena dubina koja omogućuje povećan broj komora osiguravaju tehnološke prednosti a veliki izbor varijanti i dodatnih profila, boja i dekora drveta čini profile Eurofutur Classic i Eurofutur Elegance idealnim izborom koji će čak i dosadne fasade učiniti upečatljivim a onima koji borave u prostorijama osigurati prijatnu i zdravu mikroklimu.

Sustav Kömmerling Eurofutur predstavlja i primjer ekološke osvještenosti. Kömmerling je prvi među velikim proizvođačima PVC prozorskih profila koji je, pored korištenja recikliranog materijala u proizvodnji, s do tada uobičajenih olovnih potpuno prešao na ekološki neškodljive Zn-Ca stabilizatore.

Profili Kömmerling Eurofutur Classic i Kömmerling Eurofutur Elegance već na prvi pogled ostavljaju neupitan dojam o svojoj vrijednosti.

Savjeti

Priča o protuprovalnim vratima

Još iz vremena kada je sišao sa stabla i naselio prve pećine, čovjek ima potrebu za jednim mjestom koje bi zvao svojim i u koje bi se svakodnevno povlačio tražeći mir i sigurnost. Vremena su se mijenjala, tehnologija razvijala, ali potreba za privatnim prostorom, izoliranim i osiguranim od vanjskih utjecaja je ostala elementarna potreba svakoga od nas. A ako je vjerovati Darwinu, ostati će i još neko vrijeme.

Opširnije...  

Provjetravanje prostorije

PVC stolarija onemogućava pojavu plijesni na zidu kao kod drvene stolarijeZbog današnjeg ubrzanog ritma života, buke, tehnologije koja nas okružuje, kad krećemo u gradnju poslovnog ili stambenog objekta, svi težimo tome da nam bude osiguran mir, pa od stambenih objekata gradimo prave male izolirane zabrtvljene utvrde.

Opširnije...  

PVC stolarija s LOW-E staklom

PVC stolarija s LOW-E staklomArhitektura bez obilja staklenih površina ugrađenih u PVC stolariju danas je gotovo nezamisliva. Rezidencijalne četvrti kao i uredski prostori koji obiluju svjetlom imaju veliku ulogu u kvaliteti života u današnjem svijetu. Međutim, svjetlom okupani prostori imaju dvije manjkavosti, ljeti se pregrijavaju, a zimi ih je teško ugrijati.

Opširnije...  

Vaša lokacija:

Naslovnica | PVC Profili | Kömmerling