Copyright

Prihvaćanje uvjeta korištenja

Dobro došli na stranicu tvrtke Salva Fide d.o.o. (u daljnjem tekstu Salva Fide). Salva Fide omogućuje vam korištenje usluga i sadržaja ove internetske stranice koje je regulirano ovim uvjetima korištenja. Uvjeti korištenja primjenjuju se na sve sadržaje i usluge na domenama i poddomenama u vlasništvu, suvlasništvu ili partnerstvu s tvrtkom Salva Fide.

Korištenjem usluga i internetske stranice općenito smatra se da su korisnici u svakom trenutku upoznati s ovim Uvjetima korištenja, te da ih u potpunosti razumiju i prihvaćaju.

Autorska prava

Sadržaj na internetskoj stranici zaštićen je autorskim pravima. Mijenjanje, posuđivanje, prodavanje ili distribuiranje takvog sadržaja moguće je samo uz prethodnu dozvolu tvrtke Salva Fide ili vlasnika sadržaja.

Zaštita privatnosti i tajnost podataka

Salva Fide poštuje privatnost svojih korisnika i posjetitelja internetske stranice. Svi podaci iz procesa kontaktiranja putem kontakt obrazaca te ostali podaci o korisniku koriste se isključivo u svrhu za koju su prikupljeni.

Salva Fide ni pod kojim uvjetima neće iste učiniti dostupnima trećoj strani, osim u slučaju kada je takva obaveza regulirana zakonom.

Linkovi na druge web-stranice

Neki od linkova na internetskoj stranici vode na web-stranice i usluge koji nisu u vlasništvu niti pod kontrolom tvrtke Salva Fide. Salva Fide nije odgovorna za sadržaj tih stranica.

Promjene sadržaja

Salva Fide zadržava pravo promjene, ukidanja (privremenog i trajnog) bilo kojeg sadržaja na internetskoj stranici bez obaveze prethodne najave. Salva Fide nije odgovorna za bilo kakvu štetu nastalu tim promjenama.

Promjene uvjeta korištenja

Salva Fide zadržava pravo promjene uvjeta korištenja u bilo kojem trenutku te neće biti odgovorna za moguće posljedice koje su proizašle iz takvih promjena. Promjene stupaju na snagu objavljivanjem na internetskoj stranici.

Vaša lokacija:

Naslovnica | Copyright