Protuprovalna vrata

Protuprovalna vrata

Obzirom da je danas daleko najčešća metoda provale u domove kroz glavna ulazna vrata (posve razumljivo: pokušajte si predočiti iznošenje svog LCD televizora - kroz prozor), jasno se nameće elegantno rješenje naše sigurnosti: odabrati moderna protuprovalna vrata čija je tehnologija izrade dovoljno sofisticirana da prilikom provale predstavlja izazov i najiskusnijim provalnicima, produljujući vrijeme njihovog "pothvata" i samim time djelujući preventivno odbijajući ih da vaš dom uopće odaberu za svoj cilj.

Okvir i krilo naših protuprovalnih vrata stoga su napravljeni od čelika, dok su BKS cilindri brava zaštićeni posebnim štitnikom koji otežava njihovo lomljenje odnosno bušenje. Sama vrata se zaključavaju u ukupno 11 točaka ključevima koji se ne mogu umnožavati bez vlasničke kartice. Ove su karakteristike osigurale našim protuprovalnim vratima certifikat "Classe 2" po europskom sigurnosnom standardu ENV 1627.

Tehničke karakteristike Master Standard protuprovalnih vrata
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. 6
 7. 7
 8. 8
 9. 9
 10. 10
 11. 11
 12. 12
 13. 13
 14. 14

Tehničke karakteristike Master Standard protuprovalnih vrata

Tehničke karakteristike koje jamči proizvođač ne bi bile potpune bez kvalitetne i stručne ugradnje koju jamče naši školovani monteri i suhomontažna ugradnja na koju smo posebno ponosni i nakon koje provjereno nećete imati potrebu zvati dodatne majstore. Samu kvalitetu protuprovalnih vrata jamčimo sa
5-godišnjom garancijom.

Masters protuprovalna vrata5 godina garancije na protuprovalna vrata

Zvučna i toplinska izolacija

Osiguravanje sigurnosti nije jedina zadaća ulaznih vrata našega doma, te smo jednaku pažnju posvetili i odabiru modela sa prigodnom zvučnom i toplinskom izolacijom, te mogućim estetskim kombinacijama. Brtve oko krila i okvira, te samopodešavajuća brtva protiv propuha osigurati će vam željenu toplinu, komfor i mir, dok će posebna prilagodba vanjske i unutarnje strane vrata između više tisuća panela i dezena osigurati njihovo potpuno uklapanje kako u vaš privatni interijer, tako i u njegovu neposrednu okolicu.

Presjek protuprovalnih vrata

Savjeti

Priča o protuprovalnim vratima

Još iz vremena kada je sišao sa stabla i naselio prve pećine, čovjek ima potrebu za jednim mjestom koje bi zvao svojim i u koje bi se svakodnevno povlačio tražeći mir i sigurnost. Vremena su se mijenjala, tehnologija razvijala, ali potreba za privatnim prostorom, izoliranim i osiguranim od vanjskih utjecaja je ostala elementarna potreba svakoga od nas. A ako je vjerovati Darwinu, ostati će i još neko vrijeme.

Opširnije...  

Provjetravanje prostorije

PVC stolarija onemogućava pojavu plijesni na zidu kao kod drvene stolarijeZbog današnjeg ubrzanog ritma života, buke, tehnologije koja nas okružuje, kad krećemo u gradnju poslovnog ili stambenog objekta, svi težimo tome da nam bude osiguran mir, pa od stambenih objekata gradimo prave male izolirane zabrtvljene utvrde.

Opširnije...  

PVC stolarija s LOW-E staklom

PVC stolarija s LOW-E staklomArhitektura bez obilja staklenih površina ugrađenih u PVC stolariju danas je gotovo nezamisliva. Rezidencijalne četvrti kao i uredski prostori koji obiluju svjetlom imaju veliku ulogu u kvaliteti života u današnjem svijetu. Međutim, svjetlom okupani prostori imaju dvije manjkavosti, ljeti se pregrijavaju, a zimi ih je teško ugrijati.

Opširnije...  

Vaša lokacija:

Naslovnica | Proizvodi | Protuprovalna vrata