Široka paleta vrhunske PVC stolarije

Naš program PVC stolarije definiran je vrhunskom kvalitetom izrade i maksimalnom uštedom energije. Sve navedene proizvode izrađujemo od visoko kvalitetnih PVC profila najpoznatijih svjetskih proizvođača PVC stolarije, u veličinama i bojama po izboru kupca. Bilo da se radi o novogradnji ili adaptaciji Vašeg životnog prostora, Vaš dom zaslužuje vrhunsku PVC stolariju koja Vama i Vašoj obitelji pruža maksimalnu sigurnost i energetsku učinkovitost.

PVC Prozori

Kvalitetni PVC prozori

Izvana, PVC prozori oslikavaju osobni karakter vaše kuće ili stana, dok iznutra imaju zadaću propustiti dovoljnu količinu svjetlosti i pružiti ugodan estetski osjećaj. PVC prozori također vas moraju zaštiti od buke i hladnoće, zadržavajući toplinu unutar doma, uz mogućnost jednostavnog održavanja i čišćenja.

Opširnije: PVC Prozori

PVC Ulazna vrata

PVC Ulazna vrata

U izradi ulaznih vrata koristimo profile izradene od visoko vrijednog tvrdog PVC. Ovaj materijal visokog sjaja otporan je na vremenske uvjete i UV-zrake, nudi izvrsnu toplinsku i zvučnu izolaciju.

Opširnije: PVC Ulazna vrata

Protuprovalna vrata

Protuprovalna vrata

Okvir i krilo naših protuprovalnih vrata napravljeni su od čelika, dok su BKS cilindri brava zaštićeni posebnim štitnikom koji otežava njihovo lomljenje odnosno bušenje. Sama vrata se zaključavaju u ukupno 11 točaka ključevima koji se ne mogu umnožavati bez vlasničke kartice.

Opširnije: Protuprovalna vrata

PVC Balkonska vrata

PVC Balkonska vrata

Balkoni i lođe mnogima su često najdraža prostorija u kući ili stanu, ali istovremeno i najmrskija. Zbog otvorenosti s najmanje jedne strane balkoni i lođe brzo se prljaju - zadržavajući prašinu u kutevima PVC prozora i balkonskih vrata, a uz malu pomoć vjetra ista se brzo unosi i u unutrašnjost Vašeg životnog prostora.

Opširnije: PVC Balkonska vrata

PVC Klizne stijene

PVC Klizne stijene

Za idealan panoramski pogled i prirodno osvjetljenje prostorije - PVC klizne stijene savršen su izbor. Patite li od potrebe za maksimalnom iskoristivošću svakog centimetra ili jednostavno imate oko za estetsku ugodu, želite li vizualno otvoriti gotovo čitavu stranu prostorije, želite li pripojiti dnevni boravak balkonu ili zimskom vrtu, najelegantnije rješenje nalazi se u tri male riječi - PVC klizne stijene.

Opširnije: PVC Klizne stijene

PVC Zimski vrt

PVC Zimski vrt

Svejedno da li se radi o zatvaranju terase, balkona ili o pokrivanju bazena, sistemi za PVC zimske vrtove mogu se savršeno prilagoditi svakom okolišu. Prošireni prostor dnevnog boravka, zelenog i udobnog za stanovanje u svako doba godine - mnogo toga govori o zimskom vrtu.

Opširnije: PVC Zimski vrt

ALU i PVC rolete

ALU i PVC rolete

Osim očite funkcije zaštite od sunca, koje nam za ljetnih dana često zadaje glavobolje, aluminijske i PVC rolete omogućuju nam i dodatnu zaštitu u vidu toplinske i zvučne izolacije. Sve tipove roleta, kao i dodatne mogućnosti istih, moguće je jednostavno i brzo montirati prilikom gradnje novog objeka ili sanacije postojećeg stana ili kuće.

Opširnije: ALU i PVC rolete

Grilje

Grilje za PVC prozore, ulazna i balkonska vrata

Grilje sa svojim tradicionalnim dizajnom obogaćuju cjelokupni izgled fasade. Moguće ih je napraviti u bilo kojoj boji i obliku. Ugradnjom grilja s pomičnim ili nepomičnim lamelama dobit ćete dodatnu zaštitu, ali i ukras na vašim prozorima i vratima.

Opširnije: Grilje

Prozorske klupice

Prozorske klupice

Svojom posebnom pozicijom i funkcijom prozorske klupčice izložene su različitim zahtjevima. Njihova gornja površina mora biti postojana na svjetlost, grebanje i struganje, vlagu i treba biti teško zapaljiva.

Opširnije: Prozorske klupice

Unutarnje žaluzine

Unutarnje žaluzine - Venecijaneri

Za zaštitu od sunca i jednostavnu kontrolu ulaska svjetlosti žaluzine ili popularno - venecijaneri savršen su izbor. Širokom paletom boja, uz mogućnost izrade nepravilnih oblika, žaluzine je moguće prilagoditi bilo kojem prostoru.

Opširnije: Unutarnje žaluzine - Venecijaneri

Fiberglass komarnici

Fiberglass komarnici za zaštitu od insekata

Mrežica koja služi za zaštitu od nepoželjnih insekata može se jednostavno povlačiti. Napravljena je od kvalitetnog materijala (fiberglass) te je otporna na sve vremenske uvjete. Mogu se montirati na prozore, vrata i krovne prozore.

Opširnije: Fiberglass komarnici

Krovni prozori

Krovni prozori

Za maksimalnu iskoristivost Vašeg potkrovlja, u vidu kreiranja modernog stambenog prostora, kvalitetni krovni prozori apsolutna su nužnost - ali i višestruko zadovoljstvo, kako zbog vizualnog ugođaja tako i zbog mnogobrojnih zaštitnih svojstava te dugoročne uštede kroz energetsku učinkovitost.

Opširnije: Krovni prozori

Savjeti

Priča o protuprovalnim vratima

Još iz vremena kada je sišao sa stabla i naselio prve pećine, čovjek ima potrebu za jednim mjestom koje bi zvao svojim i u koje bi se svakodnevno povlačio tražeći mir i sigurnost. Vremena su se mijenjala, tehnologija razvijala, ali potreba za privatnim prostorom, izoliranim i osiguranim od vanjskih utjecaja je ostala elementarna potreba svakoga od nas. A ako je vjerovati Darwinu, ostati će i još neko vrijeme.

Opširnije...  

Provjetravanje prostorije

PVC stolarija onemogućava pojavu plijesni na zidu kao kod drvene stolarijeZbog današnjeg ubrzanog ritma života, buke, tehnologije koja nas okružuje, kad krećemo u gradnju poslovnog ili stambenog objekta, svi težimo tome da nam bude osiguran mir, pa od stambenih objekata gradimo prave male izolirane zabrtvljene utvrde.

Opširnije...  

PVC stolarija s LOW-E staklom

PVC stolarija s LOW-E staklomArhitektura bez obilja staklenih površina ugrađenih u PVC stolariju danas je gotovo nezamisliva. Rezidencijalne četvrti kao i uredski prostori koji obiluju svjetlom imaju veliku ulogu u kvaliteti života u današnjem svijetu. Međutim, svjetlom okupani prostori imaju dvije manjkavosti, ljeti se pregrijavaju, a zimi ih je teško ugrijati.

Opširnije...  

Vaša lokacija:

Naslovnica | Proizvodi