PVC Klizne stijene

PVC Klizne stijene

Za idealan panoramski pogled i prirodno osvjetljenje prostorije - PVC klizne stijene savršen su izbor. Patite li od potrebe za maksimalnom iskoristivošću svakog centimetra ili jednostavno imate oko za estetsku ugodu, želite li vizualno otvoriti gotovo čitavu stranu prostorije, želite li pripojiti dnevni boravak balkonu ili zimskom vrtu, najelegantnije rješenje nalazi se u tri male riječi - PVC klizne stijene.

Osim što su više nego jednostavne prilikom rukovanja, PVC klizne stijene omogućuju vrlo širok izlaz - baš onakav kakav trebate i želite, a istovremeno zauzimaju minimum prostora prilikom otvaranja.

Garantirana trajnost vodilica
PVC kliznih stijena

Ukoliko se brinete razmišljajući o trajnosti, jedino što možemo reći je da imamo isključivo pozitivna iskustva s vodilicama po kojima se vodi pokretni dio PVC kliznih stijena. Nedavno smo bili angažirani od strane jednog od naših prvih klijenata kojem smo montirali PVC klizne stijene netipično velikih dimenzija. Pet godina nakon montaže one se ponašaju kao prvi dan i garantirano će, uz minimalno održavanje, kroz idućih pet godina isto tako glatko kliziti - pružajući svojim vlasnicima besprijekorno zadovoljstvo i onu prijeko potrebnu skrivenu ugodu savršenstva.

Savjeti

Priča o protuprovalnim vratima

Još iz vremena kada je sišao sa stabla i naselio prve pećine, čovjek ima potrebu za jednim mjestom koje bi zvao svojim i u koje bi se svakodnevno povlačio tražeći mir i sigurnost. Vremena su se mijenjala, tehnologija razvijala, ali potreba za privatnim prostorom, izoliranim i osiguranim od vanjskih utjecaja je ostala elementarna potreba svakoga od nas. A ako je vjerovati Darwinu, ostati će i još neko vrijeme.

Opširnije...  

Provjetravanje prostorije

PVC stolarija onemogućava pojavu plijesni na zidu kao kod drvene stolarijeZbog današnjeg ubrzanog ritma života, buke, tehnologije koja nas okružuje, kad krećemo u gradnju poslovnog ili stambenog objekta, svi težimo tome da nam bude osiguran mir, pa od stambenih objekata gradimo prave male izolirane zabrtvljene utvrde.

Opširnije...  

PVC stolarija s LOW-E staklom

PVC stolarija s LOW-E staklomArhitektura bez obilja staklenih površina ugrađenih u PVC stolariju danas je gotovo nezamisliva. Rezidencijalne četvrti kao i uredski prostori koji obiluju svjetlom imaju veliku ulogu u kvaliteti života u današnjem svijetu. Međutim, svjetlom okupani prostori imaju dvije manjkavosti, ljeti se pregrijavaju, a zimi ih je teško ugrijati.

Opširnije...  

Vaša lokacija:

Naslovnica | Proizvodi | PVC Klizne stijene