VELUX Krovni prozori

Građevine su ogroman potrošač energije, predstavljajući oko 40% ukupne potrošnje na europskom kontinentu. Usporedbe radi, kompletna potrošnja energije kroz transport - bilo da se radi o cestovnom, željezničkom, zračnom ili pomorskom prometu - predstavlja "samo" 30%.

Kako bi se približio globalnoj agendi smanjenja emisije CO2 VELUX je podredio svoje poslovanje ka planskoj gradnji s ciljem osiguranja maksimalne energetske ravnoteže i učinkovitosti Vašeg doma kroz vrhunske krovne prozore popraćene novim, dodatnim proizvodnim asortimanom.

Savjeti

Priča o protuprovalnim vratima

Još iz vremena kada je sišao sa stabla i naselio prve pećine, čovjek ima potrebu za jednim mjestom koje bi zvao svojim i u koje bi se svakodnevno povlačio tražeći mir i sigurnost. Vremena su se mijenjala, tehnologija razvijala, ali potreba za privatnim prostorom, izoliranim i osiguranim od vanjskih utjecaja je ostala elementarna potreba svakoga od nas. A ako je vjerovati Darwinu, ostati će i još neko vrijeme.

Opširnije...  

Provjetravanje prostorije

PVC stolarija onemogućava pojavu plijesni na zidu kao kod drvene stolarijeZbog današnjeg ubrzanog ritma života, buke, tehnologije koja nas okružuje, kad krećemo u gradnju poslovnog ili stambenog objekta, svi težimo tome da nam bude osiguran mir, pa od stambenih objekata gradimo prave male izolirane zabrtvljene utvrde.

Opširnije...  

PVC stolarija s LOW-E staklom

PVC stolarija s LOW-E staklomArhitektura bez obilja staklenih površina ugrađenih u PVC stolariju danas je gotovo nezamisliva. Rezidencijalne četvrti kao i uredski prostori koji obiluju svjetlom imaju veliku ulogu u kvaliteti života u današnjem svijetu. Međutim, svjetlom okupani prostori imaju dvije manjkavosti, ljeti se pregrijavaju, a zimi ih je teško ugrijati.

Opširnije...  

Vaša lokacija:

Naslovnica | Proizvodi | Krovni prozori | VELUX Krovni prozori