DIRECTUS Krovni prozori

Uvođenjem inovacija u proizvodnji i prodaji, smanjenim marketinškim troškovima te manjim opsegom modela - šest osnovnih dimenzija predviđenih za većinu krovnih konstrukcija - directLITE krovni prozori predstavljaju kvalitetnu alternativu postojećim proizvodima na tržištu.

Izrađeni od vrhunskog nordijskog bora s tankom konstrukcijom okvira i središnjim ovjesom koji omogućuje jednostavno čišćenje i veću slobodu prilikom razmještaja prostorije - directLITE krovni prozori iznimno su izdržljivi što potvrđuje ISO9001 certifikat i CE oznaka dobivena atestom na IFT Rosenheim institutu.

Savjeti

Priča o protuprovalnim vratima

Još iz vremena kada je sišao sa stabla i naselio prve pećine, čovjek ima potrebu za jednim mjestom koje bi zvao svojim i u koje bi se svakodnevno povlačio tražeći mir i sigurnost. Vremena su se mijenjala, tehnologija razvijala, ali potreba za privatnim prostorom, izoliranim i osiguranim od vanjskih utjecaja je ostala elementarna potreba svakoga od nas. A ako je vjerovati Darwinu, ostati će i još neko vrijeme.

Opširnije...  

Provjetravanje prostorije

PVC stolarija onemogućava pojavu plijesni na zidu kao kod drvene stolarijeZbog današnjeg ubrzanog ritma života, buke, tehnologije koja nas okružuje, kad krećemo u gradnju poslovnog ili stambenog objekta, svi težimo tome da nam bude osiguran mir, pa od stambenih objekata gradimo prave male izolirane zabrtvljene utvrde.

Opširnije...  

PVC stolarija s LOW-E staklom

PVC stolarija s LOW-E staklomArhitektura bez obilja staklenih površina ugrađenih u PVC stolariju danas je gotovo nezamisliva. Rezidencijalne četvrti kao i uredski prostori koji obiluju svjetlom imaju veliku ulogu u kvaliteti života u današnjem svijetu. Međutim, svjetlom okupani prostori imaju dvije manjkavosti, ljeti se pregrijavaju, a zimi ih je teško ugrijati.

Opširnije...  

Vaša lokacija:

Naslovnica | Proizvodi | Krovni prozori | DIRECTUS Krovni prozori