ALU i PVC rolete

za PVC prozore i balkonska vrata

ALU i PVC rolete

Osim očite funkcije zaštite od sunca, koje nam za ljetnih dana često zadaje glavobolje, aluminijske i PVC rolete omogućuju nam i dodatnu zaštitu u vidu toplinske i zvučne izolacije.

Lamele aluminijskih roleta ispunjene su poliuretanskom pjenom što ih čini čvršćima, dok istodobno umanjuju prodor buke i topline za čak 25%. Ništa manje vrijedna, ali jeftinija izvedba s plastičnim PVC roletama, zbog svojih svojstava, također nudi dodatnu toplinsku i zvučnu izolaciju, kao i poboljšanu zaštitu od insekata.

Sve tipove roleta, kao i dodatne mogućnosti istih, moguće je jednostavno i brzo montirati prilikom gradnje novog objeka ili sanacije postojećeg stana ili kuće.

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. 6
 7. 7
 8. 8
 9. 9
 10. 10

Elegantna zaštita od sunca
i neželjenih pogleda

Elegantna zaštita od sunca i neželjenih pogleda PVC roletama

Kod izrazito sunčanih dana, kao i u trenucima potrebe za romantikom i privatnošću, kvalitetne rolete predstavljaju se kao brzo i elegantno rješenje, a u kombinaciji s gurtnom ugrađenom u štok prozora i integriranim komarnikom imaju vrhunsku vrijednost.

Rolete na izbačaj
omogućuju dodatan komfor

Rolete na izbačaj omogućuju dodatan komfor

Prilikom izrazito toplih dana rolete na izbačaj dolaze do izražaja. Potpuno spuštene, one štite od sunca istovremeno propuštajući dovoljnu količinu svježeg zraka u Vaš dom. Svi dijelovi sačinjeni su od visoko kvalitetnog plastificiranog aluminijskog materijala.

Način upravljanja odnosno podizanja i spuštanja roleta

Način upravljanja odnosno podizanja i spuštanja roleta
 • Upravljanje preko gurtne*
 • Upravljanje preko kurble
 • Upravljanje elektromotorom

* Mehanizam za gurtnu moguće je ugraditi u sam profil odnosno štok prozora ili balkonskih vrata.


Integrirani rolo komarnik

Integrirani rolo komarnik

Rolo komarnik za zaštitu od insekata moguće je ugraditi i naknadno, ali s obzirom na nisku cijenu i dobivenu vrijednost preporučujemo ugradnju odmah kod montaže. Materijal rolo komarnika ojačan je staklenim vlaknima što ga čini otpornim na sve vremenske prilike, te izrazito svjetlopropusnim i estetski kompatabilnim s roletama.

Akcija

Vanjske ALU i PVC rolete

Vanjske ALU i PVC rolete

Najveća prednost vanjskih ALU i PVC roleta leži u činjenici kako je iste moguće montirati i godinama nakon postavljanja PVC stolarije. S obzirom da je kutija vanjskih roleta, naravno s vanjske strane, one zauzimaju puno manje svjetlosnog otvora, a prilikom samih radova je manje prljavštine. Iako, i inače smo čisti i uredni.

Veličine kutija kod sanacijske gradnje i novogradnje

Veličine kutija roleta

Kod adaptacije postojeće kuće ili stana, odnosno sanacijske gradnje, ugrađujemo kutije za rolete veličine 155 mm i 195 mm.

Veličina kutije od 155 mm dovoljna je za elemente visine do 1,5 m, dok je veličinom od 195 mm moguće realizirati elemente do čak 2,7 m visine.

Kod novogradnje koristimo veličinu kutije za rolete od 245 mm koja je prikladna za elemente visine do 2,7 m. Ovi elementi dodatno su zaštićeni od svakog propadanja nizom inovacija za odvodnju vlage i kondenzata.

Vaša lokacija:

Naslovnica | Proizvodi | ALU i PVC rolete