Fiberglass komarnici

Fiberglass komarnici za zaštitu od insekata

Mrežica koja služi za zaštitu od nepoželjnih insekata može se jednostavno povlačiti. Napravljena je od kvalitetnog materijala (fiberglass) te je otporna na sve vremenske uvjete. Mogu se montirati na prozore, vrata i krovne prozore.

Izrađujemo ih u svim dimenzijama ovisno o veličini otvora. Rubovi mrežice prolaze kroz vodilice koje su zaštićene posebnim četkicama koje sprečavaju oštećenje i kidanje
mrežice. Mehanizam za povlačenje se sastoji od opruge koja omogućava ravnomjerno povlačenje.

Savjeti

Priča o protuprovalnim vratima

Još iz vremena kada je sišao sa stabla i naselio prve pećine, čovjek ima potrebu za jednim mjestom koje bi zvao svojim i u koje bi se svakodnevno povlačio tražeći mir i sigurnost. Vremena su se mijenjala, tehnologija razvijala, ali potreba za privatnim prostorom, izoliranim i osiguranim od vanjskih utjecaja je ostala elementarna potreba svakoga od nas. A ako je vjerovati Darwinu, ostati će i još neko vrijeme.

Opširnije...  

Provjetravanje prostorije

PVC stolarija onemogućava pojavu plijesni na zidu kao kod drvene stolarijeZbog današnjeg ubrzanog ritma života, buke, tehnologije koja nas okružuje, kad krećemo u gradnju poslovnog ili stambenog objekta, svi težimo tome da nam bude osiguran mir, pa od stambenih objekata gradimo prave male izolirane zabrtvljene utvrde.

Opširnije...  

PVC stolarija s LOW-E staklom

PVC stolarija s LOW-E staklomArhitektura bez obilja staklenih površina ugrađenih u PVC stolariju danas je gotovo nezamisliva. Rezidencijalne četvrti kao i uredski prostori koji obiluju svjetlom imaju veliku ulogu u kvaliteti života u današnjem svijetu. Međutim, svjetlom okupani prostori imaju dvije manjkavosti, ljeti se pregrijavaju, a zimi ih je teško ugrijati.

Opširnije...  

Vaša lokacija:

Naslovnica | Proizvodi | Fiberglass komarnici