O nama

Salva Fide d.o.o.

Tvrtka Salva Fide d.o.o. osnovana je 2007. godine, kao logičan slijed višegodišnjeg iskustva i suradnje s raznim građevinskim tvrtkama, samostalnim arhitektima i dizajnerima interijera.

Trenutne djelatnosti tvrtke su prodaja i montaža PVC stolarije u suradnji s nekolicinom poduzeća koja se bave proizvodnjom Rehau, Gealan, Thyssen Krupp i Kömmerling PVC stolarije.

U skoro vrijeme željeli bi zaokružiti proizvodni asortiman s ponudom garažnih vrata, dok smo od nedavno dogovorili suradnju s tvrtkama VELUX i DIRECTUS te s ponosom možemo predstaviti i najnoviju ponudu krovnih prozora visoke kvalitete.

U potpunosti samostalno obavljamo sve stručne postupke i eventualne građevinske radove. Naša PVC stolarija je garantirano visoke kvalitete, uz prihvatljive cijene, profesionalan pristup poslu te sigurnu isporuku i montažu u unaprijed dogovorenom roku.

Obratite nam se s povjerenjem i slobodno nas kontaktirajte.

Savjeti

Priča o protuprovalnim vratima

Još iz vremena kada je sišao sa stabla i naselio prve pećine, čovjek ima potrebu za jednim mjestom koje bi zvao svojim i u koje bi se svakodnevno povlačio tražeći mir i sigurnost. Vremena su se mijenjala, tehnologija razvijala, ali potreba za privatnim prostorom, izoliranim i osiguranim od vanjskih utjecaja je ostala elementarna potreba svakoga od nas. A ako je vjerovati Darwinu, ostati će i još neko vrijeme.

Opširnije...  

Provjetravanje prostorije

PVC stolarija onemogućava pojavu plijesni na zidu kao kod drvene stolarijeZbog današnjeg ubrzanog ritma života, buke, tehnologije koja nas okružuje, kad krećemo u gradnju poslovnog ili stambenog objekta, svi težimo tome da nam bude osiguran mir, pa od stambenih objekata gradimo prave male izolirane zabrtvljene utvrde.

Opširnije...  

PVC stolarija s LOW-E staklom

PVC stolarija s LOW-E staklomArhitektura bez obilja staklenih površina ugrađenih u PVC stolariju danas je gotovo nezamisliva. Rezidencijalne četvrti kao i uredski prostori koji obiluju svjetlom imaju veliku ulogu u kvaliteti života u današnjem svijetu. Međutim, svjetlom okupani prostori imaju dvije manjkavosti, ljeti se pregrijavaju, a zimi ih je teško ugrijati.

Opširnije...  

Vaša lokacija:

Naslovnica | O nama